Deze ondernemers gingen je voor

 Mariëtte ken ik als directe collega bij Zorgtalent. Zij is betrouwbaar, loyaal en zeer analytisch. Zodra er in ons team zaken zijn waarbij cijfers, statistieken of formules uitkomst kunnen bieden, ga je naar Mariëtte en weet je dat het goed komt. Daarbij is Mariëtte een enorme constante factor, de spreekwoordelijke rots in de branding. Niet uit het veld te slaan.

Richard den Haring

 

Mariëtte ken ik als samenwerkingspartner bij Zorgtalent. Behalve fijn is het vooral ook leuk om met haar samen te werken. Serieus als het moet, met humor als het kan. Ze heeft een goed gevoel voor timing. Bij Mariëtte geldt afspraak = afspraak. Zij is goed in het duidelijk inzichtelijk maken van, voor ons belangrijke, informatie en data. Als troubleshooter denkt ze altijd in oplossingen en soms ‘out of the box’. In deze Covid-19 tijd is onze samenwerking ondanks het op afstand werken er alleen maar sterker op geworden. Ze onderhoudt haar contacten uitstekend en is voor ons een zeer constante factor. Een betrouwbaar en loyaal persoon!

Sebastiaan NijboerDirecteur DetaCura B.V. www.DetaCura.nl

 

Lots Bemiddeling helpt zorginstellingen en zzp’ers elkaar te vinden. We maken hierbij o.a. gebruik van geavanceerde software om het algehele proces van inhuur van flexibele krachten te digitaliseren. Mariëtte ondersteunt ons met het reviewen van het proces en zorgt voor relevante feedback rondom urenregistratie, fiattering en facturering. Mariëtte is zeer vakkundig en levert voor ons een waardevolle bijdrage in de verdere ontwikkeling van ons zorgplatform.

Job van Agtmael