Wie is Spider VA

Ik ben een nuchter, geboren en getogen, Zeeuws Meisje dat al jaren in de Randstad woont. Ik heb een aantal jaren voor uitzendbureaus gewerkt waarbij ik veel verschillende, grote en kleine, bedrijven van binnen heb mogen zien. Zo werkte ik o.a. bij een gemeente, een kaashandel, een internationaal expeditiebedrijf, een bierbrouwer en een ingenieursbureau. En met een opleiding voor verpleegkundige en voor docent wiskunde kan ik wel zeggen dat ik van veel markten thuis ben.

De laatste 17 jaar heb ik gewerkt voor een grote thuiszorgorganisatie. Eerst 5 jaar als planner en daarna heb ik het flexbureau mede opgezet. Begonnen als een klein bureau met enkele werknemers en 5 open diensten zijn wij uitgegroeid tot een bureau met meer dan 400 medewerkers en meer dan 50 ingevulde diensten per dag in drukke periodes. Naast de werving en selectie van medewerkers was ik mede verantwoordelijk voor het automatiseren van alle werkprocessen. Zoals de website waarbij de medewerkers thuis kunnen inloggen en inschrijven op openstaande diensten. Verder was ik verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van de PGB zorg voor mensen met een persoonsgebonden budget en heb ik de opzet van een tweede vestiging gecoördineerd.

Bij alle bedrijven waar ik tot nu toe heb mogen werken, heb ik gemerkt dat er altijd wel werkzaamheden zijn die mij minder liggen en die mij daardoor veel energie kosten. Maar er zijn ook veel taken waar ik blij van word en waar ik mij helemaal in kan vastbijten. Tijdens de Coronacrisis heb ik ontdekt dat ik het thuiswerken wel heel erg prettig vind. Dit is voor mij de reden geweest om een opleiding tot Virtual Assitant te gaan volgen en mij in te schrijven als zelfstandig ondernemer bij de KVK. Omdat ik van veel markten thuis ben en mij graag inzet als ‘spin in het web’ was de naam Spider VA al heel snel geboren.

Dit zeggen anderen over mij: